Çamur banyosuyla güzelleşti

Ünlü model Buse İskenderoğlu, gittiği Dalyan’da çamur banyosu yaptı. Vücudunun her yerine çamur sürerek güneşlenen model “doğa ana ile güzelleşme rutini” notunu düştü.

Çamur banyosuyla güzelleşti

Show TV'de yayınlanan magazin programları 'Cumartesi ve Pazar Sürprizi'nde sürpriz bir değişiklik yaşanmıştı. Programın sunucusu Buse İskenderoğlu, kariyerine yurt dışında yeni bir yön vermek için yaklaşık dört yıldır sunduğu programa veda etmişti.

Çamur banyosuyla güzelleşti

İskenderoğlu, programa veda ettikten sonra soluğu tatilde almıştı. Çeşme tatilinden paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla gündem olan İskenderoğlu, bu kez Dalyan’dan yeni fotoğraflar paylaştı. 

Çamur banyosuyla güzelleşti

Dalyan’da çamur banyosu yapan Buse İskenderoğlu, vücudunun her yerine çamur sürerek güneşlendi. Ünlü model ve sunucu bu karelerin altına da “doğa ana ile güzelleşme rutini” notunu düştü.

Çamur banyosuyla güzelleşti

Çamur banyosuyla güzelleşti

Çamur banyosuyla güzelleşti
 

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış