Bodrum'a yerleşti

Bir süredir gözlerden uzak olan 37 yaşındaki stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sakrum kemiğini kırdı. Önceki gün Gümüşlük’te spor eğitmeni Serdar Yaşık, eşliğinde spor yapan Sakuçoğlu’nun bu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Bodrum'a yerleşti



Bodrum'a yerleşti
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Bodrum’a yerleşen Eliz Sakuçoğlu, önceki gün Gümüşlük’te spor eğitmeni Serdar Yaşık eşliğinde spor yaparken görüntülendi.

Bodrum'a yerleşti
Antrenmanın ardından muhabirlerle sohbet eden Sakuçoğlu, geçtiğimiz sene annesiyle Gümüşlük Koyunbaba’ya yerleştiğini söyledi.
Bodrum'a yerleşti

4 ay önce sakrum kemiğini kırdığını söyleyen Sakuçoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi ve şöyle dedi: “1.5 sene önce annemle beraber Bodrum’a yerleşip burada yaşamaya başladım. 4 ay önce bir kaza sonrası düşerek sakrum kemiğimi kırdım.
Bodrum'a yerleşti

Kendimi yeni toparlamaya başladım, bugün de aylar sonra ilk kez spor yapmaya indim, karşımda sizleri gördüm.” Eliz Sakuçoğlu’nun bir süredir işletmeci Semih Ergün’le beraber olduğu biliniyor.

Bodrum'a yerleşti

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış