Bendeniz: Pop müzik 3-5 kişinin elinde yıprandı

"Best Of" albümü ile uzun bir adan sonra sevenleriyle buluştuğunu söyleyen ünlü popçu Bendeniz, önceki gün City's AVM'de objektiflere takıldı. Yıllardır İzmir'de yaşadığı için göz önünde olmayan ve albüm çalışması için İstanbul'a geldiğini belirten Bendeniz, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı

Bendeniz: Pop müzik 3-5 kişinin elinde yıprandı

Youtube'da izlenme rakamlarının doğru olmadığını söyleyen ünlü popçu, "Ben çoğunun yalan olduğunu biliyorum. Mümkün değil çünkü! Madonna gibi dünya starının tıklanmasına baktığımızda bizimkilerin maşallah dünya starı kategorisinde görüyorum. Bence bu işin üzerine gitmeleri lazım.

Bir sürü hak sahibi olan sanatçı arkadaşımızın hakkı böylelikle yenmiş oluyor. İnsanların bu tür hareketlerle müziği yıpratmaları yüzünden pop müziğin hali ortada. Pop müzik maalesef 3-5 kişinin elinde yıprandı kaldı "diye konuştu.   


1/1

Bendeniz: Pop müzik 3-5 kişinin elinde yıprandı

Bendeniz: Pop müzik 3-5 kişinin elinde yıprandı

<p><br></p>

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış