Belarus’ta Double Tree By Hilton’da gerçekleşecek olan İbo Show yılbaşı gecesi tüm yıldızları ilk kez bir araya getirecek.

Müzik, eğlence ve sürprizlerin bir arada olacağı bu özel İbo Show gecesinde; Zara, Volkan Konak, Muazzez Ersoy, Uğur Aslan, İzel, Çelik, Ercan, Serdar Ortaç ve Kutsi konuk olarak şarkılarıyla Double Tree by Hilton’da müzikseverlere hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı gecesi yaşatacak.
H Group Minsk Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Mustafa Şener konuyla ilgili yaptığı açıklamada ¨Konuklarımız için müzik ve eğlence dolu, bol sürprizli bir yılbaşı gecesi planlıyoruz. Türkiye’den gelecek davetlilerimizin her türlü konforunu düşündük. Kasım ayı itibariyle hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Ülkemizden gelecek iki doktor ve üç hemşireden oluşacak bir sağlık ekibi de gece boyunca bizlerle olacak¨ diye konuştu.
Yorumlar (0)