'Aşka İsyan' şarkısı ödül getirdi

“Aşka İsyan” adlı single’ı İbrahim Aktolon’a ödül getirdi. Başarılı sanatçı, kazananların halkın oylarıyla belirlendiği 7. Evos Angels Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri’nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçısı” seçildi

'Aşka İsyan' şarkısı ödül getirdi

Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri, The Ritz-Carlton İstanbul’da yapılan törenle sahiplerini buldu. Sanat, iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren törende, müzik camiasında son dönemde adından sıkça söz ettiren İbrahim Aktolon da ödül aldı.

Alkışlar eşliğinde sahneye çıktı

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve her geçen gün hayran kitlesini biraz daha genişleten İbrahim Aktolon, Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri’nde büyük beğeni toplayan “Aşka İsyan” single’ıyla ödül aldı. Sanatçı, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçısı” seçildi. Aktolon’a ödülünü magazin yorumcusu Bircan Bali verdi. Alkışlar arasında sahneye çıkıp ödülünü alan ünlü şarkıcı, kendisine oy veren müzikseverlere teşekkür etti.

Klibimiz çok güzel oldu

Moda tasarımcısı Oktay Seven tarafından özel olarak hazırlanan, altın zincir işlemeli kıyafeti ve sempatik tavırlarıyla gecenin en çok dikkat çeken ismi olan İbrahim Aktolon, sevenlerine de bir müjde verdi: “Yakında harika bir şarkı daha yayınlayacağım. Klibimiz de çok güzel oldu. ‘Üstü Kalsın’ adlı bu yeni şarkımı da çok beğeneceğinizden eminim.”


1/1

'Aşka İsyan' şarkısı ödül getirdi

'Aşka İsyan' şarkısı ödül getirdi

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış