Aşk acısı çekiyorum biliyor musunuz? 

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile ayrılık kararı aldıklarını açıklayan şarkıcı Hadise, Ataşehir'de bir halk konserinde sahne aldı.

Aşk acısı çekiyorum biliyor musunuz? 

"Bu gece üzülmek yok" cümleleri ile konserine başlayan şarkıcı Hadise, sahnede şarkılarını sırasıyla söyledi.  Şarkı aralarında seyirciler ile sohbet eden Hadise, "Aşk acısı çekiyorum biliyor musunuz" dedi. Ardından seyirciden "Evet" cevabını alan şarkıcı, "Bu gece üzülmek yok, dans ediyoruz bu gece" diyerek şarkılarını seslendirmeye devam etti. 

Aşk acısı çekiyorum biliyor musunuz? 

YÜZÜĞÜ GERİ VERMİŞ!

Ayrılığın hemen ardından birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan birisi de Mehmet Dinçerler'in Hadise'den düğünde takılan takılar ve yüzüğü geri istediğiydi. Sahneye çıkarken siyah bir kostüm tercih eden şarkıcının parmağında yüzüğünün olmaması da iddiaları doğruladı. 

Halk konserine katılanlar arasında Cemal Can Seven'de vardı. Cemal Can, 3 bin kişilik seyircinin arasında Hadise'yi dinledi. 
 

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış