Artık Kimseyle Evlenmem

Nişantaşı'nda gizemli kadın arkadaşıyla görüntülenen Rafet El Roman "Sevgilim değil, albüm işlerimizi yapan bir arkadaşımız.

Artık Kimseyle Evlenmem


Nişantaşı'nda gizemli kadın arkadaşıyla görüntülenen Rafet El Roman "Sevgilim değil, albüm işlerimizi yapan bir arkadaşımız. Ben öyle yazıldığı gibi çapkın bir adam değilim, bu imaj üzerime yapıştı, gitmiyor" diye konuştu. Sürekli kendisinden yaşça küçük kadınlarla yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen şarkıcı, bu kez kumral bir güzelle kahvaltı yaptığı bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Objektifleri fark eden Roman sakin tavırlarıyla dikkat çekerken, yüzünü gizleyen kadın arkadaşı ise arka sokaktan bir taksiye binerek gözden kayboldu. El Roman, yanındakinin albüm işlerini yapan bir arkadaşı olduğunu belirtip "Sevgili falan değiliz, bu gün buluşup iş konuştuk. Bu çapkınlık imajımı basın üzerime yapıştı, lütfen artık silinsin. Evliliğe karşı olan biri değilim ancak bu saatten sonra kalkıp da kimseyle evlenmem. Artık hayatımı çocuklarıma adadım" şeklinde konuştu.


1/2

Artık Kimseyle Evlenmem

Artık Kimseyle Evlenmem


2/2

Artık Kimseyle Evlenmem

Artık Kimseyle Evlenmem

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış