Altan Gördüm'ün en büyük hayali ne?

Ünlü oyuncu Altan Gördüm, Kedi Sahne Sanatları'nın yeni oyunu ''Çiçekçi Sokağı Cinayeti' ile beş yıl aradan sonra tiyatro döndüğünü açıkladı

Altan Gördüm'ün en büyük hayali ne?

Önceki gün Nişantaşı City's AVM'de alışveriş turunda objektiflere takılan Gördüm, "Tiyatro kökenli oyuncular için, sahne antreman alanıdır. Bizde antereman yapıyoruz paslanmamak için. Beş yıl aradan sonra tiyatro sahnesinde olmak güzel duygu tabii" dedi.

Eski eşi Vahide Perçin ile iş ortaklığının devam ettiğini söyleyen Altan Gördüm, "Bizim evliliğimiz bitse bile yol arkadaşlığımız devam ediyor. Aynı zamanda menajerim" açıklamasında bulundu.

Sözlerine devam eden usta oyuncu, "Şu hayatta tek hayalim var. O da Bebek'te tiyatro salonu açmak. Bebek'te bir kaç yıldır bir tiyatro binası yapmaya çalışıyordum ama bazı nedenlerden dolayı yapamıyoruz. Türk Telekom'un binasını kiralamıştık, içini falan güçlendirdik. Ama işler zorlaştı" şeklinde konuştu.


1/1

Altan Gördüm'ün en büyük hayali ne?

Altan Gördüm'ün en büyük hayali ne?

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış