Alper Atak sergisini Eylül ayında açılıyor

UNİCEF'in gönüllü elçisi oyuncu Alper Atak, Eylül'de açacağı sergisinin gelirini pandemiden etkileyen çocuklara bağışlayacağını açıkladı.

Alper Atak sergisini Eylül ayında açılıyor

Çok sayıda TV dizisinde aldığı rolleri başarıyla canlandıran tiyatrocu Alper Atak'ın fotoğraf tutkusu, ünlü oyuncuyu sanatın bu alanında önemli bir yer edinmesini sağladı. Dünyanın pek çok ülkesinde çektiği fotoğrafları bir sergide sanatseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Alper Atak, sergiden elde edilecek geliri çocuklara harcayacak. UNİCEF'in gönüllü elçisi oyuncu Alper Atak, sergi açarak gelirini pandemiden etkileyen çocuklara bağışlayacağını açıkladı.





1/1

Alper Atak sergisini Eylül ayında açılıyor

Alper Atak sergisini Eylül ayında açılıyor

Beş yıldır düzenli olarak fotoğraf çektiğini anlatan ünlü oyuncu, dünyanın pek çok noktasında çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açarak gelirini Türkiye ve Afrika'daki çocuklara bağışlamayı hedefliyor. Pandemi'nden dolayı sergi tarihini erteleyen Atak, sergiyi Eylül ayında açacak. Sergi için kollarını sıvayan ünlü oyuncu, Eylül ayına kadar boş zamanlarında fotoğraf çekmeye devam ediyor.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış