Kahvaltı sonrası anne ve babasıyla birlikte Zekeriyaköy’de bulunan bir markette alışveriş yapan Kural’ın keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Market alışverişi sonrası bir süre kasada sıra bekleyen Kural, karşısında gazetecileri görünce kısa sureli şaşkınlık yaşadı.
Ailesiyle birlikte keyifli bir gün geçirdiğini ve kahvaltı yaptığı belirten Kural, "Güzel sohbet ettik. Hasret giderdik ve kahvaltımızı yaptık" dedi.
Sıla ile ilgili sorulara ise "Eliyle ağzına fermuar çekerek" yanıtsız bırakan Kural, geçtiğimiz günlerde Murat Cemcir'le buluşmasının hatırlatılması üzerine, "Yakında güzel bir projemiz olacak inşallah. Sevenlerimizle buluşacağız" dedikten sonra anne ve babasıyla arabasına binerek uzaklaştı.
.jpg)
<p><br></p>
Yorumlar (0)