3. Kral başrolü kaptı 

'Sinemanın Kral ve Kraliçesi'  yarışmasında üçüncü seçilen oyuncu ve model Buğra Kılıçarslan, ‘Poşetten Kanatlar' adlı sinema filminde başrol oyuncusu olarak sektöre hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 

3. Kral başrolü kaptı 

Oyunculuk eğitimine devam eden Kılıçarslan, bir yandan da önemli markalarla anlaşarak modellik ayrıca oyunculuk kariyerini sürdürüyor. 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan yetenekli oyuncu kendine gelen projeleri titizlikle seçtiğini belirterek, “Oyunculuk benim mesleğim ve bu alanda eğitimlerime devam edeceğim  oyunculuğumla ön planda olmak istiyorum" dedi.
 

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış