14 Şubat'ta yeni şarkı sürprizi

Başarılı oyuncu Gözde Kansu, Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz önceki akşam Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdılar.

14 Şubat'ta yeni şarkı sürprizi

ESKİ DOSTLAR

Birlikte alışverişe çıkarak haftasonunun tadını çıkartan yakın arkadaşlar daha sonra soluğu Meos Balık'ta aldılar. Birlikte akşam yemeği yiyen yakın arkadaşlardan Özge Özder ve Sinan Güleryüz çifti, ayaküstü kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Yakın zamanda yaptıkları düet çalışması ile dinleyenlerden tam not alan çift, ''Harika tepkiler aldık. Şimdi yeni bir sürpriz çalışma aşamasındayız. Sinan 14 Şubat için, o güne özel bir şarkı hazırlıyor. Bu özel günde yeni düet çalışmamız tekrar sevenlerimizle buluşacak." açıklamasında bulundu. 


Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış