Serenay Sarıkaya'yı kaçıran soru!

Pop müziğin genç isimi Edis Görgülü, reklam anlaşması yaptığı bir şampuan markasının lansmanında gazetecilerin karşısına geçti. Akın Akınözü ve Şükrü Özyıldız gibi isimlerin de katıldığı partiye tek başına gelen Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin sorusu karşısında ne yapacağını şaşırdı


1/5

Serenay Sarıkaya'yı kaçıran soru!

'Alice Müzikali'nde yer aldığı için yorucu bir sene geçirdiğini söyleyen Sarıkaya “Bu sene gerçekten yoruldum ve tatili hak ettiğimi düşünüyorum. Güzel bir tatil yaptım ama ekip arkadaşlarımı çok özledim. Provalardan sonra tekrar bir tatil yapmayı düşünüyorum.“ dedi. Kendisi hakkında çıkan asılsız haberlere dava açtığını duyuran Serenay Sarıkaya “Bu tarz haberlerin sürekli takipçisi olacağız. Dava şu an devam ediyor, bu konularla daha çok avukatım ilgileniyor. “ dedi. Ayrıldığı Kerem Bursin ile barışıp barışmayacağı sorulan sorulara Serenay Sarıkaya, “Teşekkür ederim, iyi akşamlar.“ yanıtını vererek partiye katıldı.

2/5

Serenay Sarıkaya'yı kaçıran soru!

Son günlerde pop müziğin, rap karşısında etkisiz kaldığı yönündeki haberlere ilginç bir yorumda bulunan Edis “Pop müzik biterse, biter. Biz sonuçta o an kendimizi nasıl hissediyorsak o şekikde bir müzik yapıyoruz. Bende rap müziği destekliyorum ve çok seviyorum.“ şeklinde konuştu.

3/5

Serenay Sarıkaya'yı kaçıran soru!

Edis Görgülü

4/5

Serenay Sarıkaya'yı kaçıran soru!

Bedelli askerlik yapan oyuncu Akın Akınözü, “Askerlik anısı çok ama buraya sığmaz. Az ve özdü, çok güzel bir deneyimdi. Tavsiye ederim, herkesin görmesi gereken bir yer.” şeklinde konuştu.

5/5

Serenay Sarıkaya'yı kaçıran soru!

Şükrü Özyıldız

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.