Selin Ciğerci'nin takipçisine verdiği yanıt gündem oldu

Ünlü fenomen Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile olan fotoğrafına "Tipine bak" diye yorum yapan bir kadına sahip olduklarını sayarak yanıt verdi

Şimdilerde eşi Selin Ciğerci ile Bodrum'da tatil yapan futbolcu Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından Ciğerci ile denizde çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa bir kadın sosyal medya kullanıcısının yaptığı yorumu gören Ciğerci, sert bir dille cevap verdi.

'SANA MESAJ YAZARKEN DONDURMALI SUFLE YİYORUM'

Fenomen ve iş insanı Selin Ciğerci, eşiyle olan fotoğrafına "Yazık sana üzülüyorum sana Selin haline bak tipine bak" diye yorum yapan kadına, "Üzül aşkım şu an Göcek'teyim, tatildeyim. Keyif yapıyorum, şu an sana mesaj yazarken dondurmalı sufle yiyorum.

1/3

Selin Ciğerci'nin takipçisine verdiği yanıt gündem oldu

Futbolcu dünya yakışıklısı kocamla birlikteyim, Türkiye'de en çok satan kozmetik firmasının sahibiyim. 36 yaşındayım gayet kadın kadın balık gibi kaymak gibi fiziğim var sağlığımda yerinde.

2/3

Selin Ciğerci'nin takipçisine verdiği yanıt gündem oldu

Ve bu sene en çok vergi ödeyen kadınlar arasındayım. Ülkemin ve dünyanın en güzel kadınıyım" cevabını verdi.

3/3

Selin Ciğerci'nin takipçisine verdiği yanıt gündem oldu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.