Işın Karaca’dan Merve Boluğur’a ağır gönderme
Işın Karaca ile Merve Boluğur, arasındaki gerilim artıyor. İşte detaylar
Işın Karaca ile Merve Boluğur, arasındaki gerilim artıyor. İlk olarak Boluğur’un şarkı çıkaracağı haberine Karaca, “Bir sen eksiktin güzel kız" diyerek ti'ye almıştı.
Bunun üzerine ise Boluğur’un yakın çevresine Karaca için, “Işın’ın derdi benim zayıf olmam. Zayıf kadınlara her zaman düşmandır” dediği iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün Karaca ile kendi fotoğrafını Instagram’dan paylaşan oyuncu, “Ben bütün kadınların kusursuz olduğunu düşünüyorum” demişti.
1/2Işın Karaca’dan Merve Boluğur’a ağır gönderme
<p>Eski ve yeni halini Instagram’dan paylaşan Karaca, oyuncuya ağır göndermelerde bulundu. </p><p>Karaca, “Atalarımız şöyle buyurmuş:“Büyük lokma ye amma büyük söz konuşma” illa da konuşacaksan ağızından çıkanı kulağın duysun ve her sözünü iyi tart! Bu iki kadın da benim. Ben beni seviyorum!! Her şeklimle!!! Kapı kapı kilolarımı vermek için dolaştığım doğrudur! Yine aşırı bir kilolanmam olsa yine dolaşırdım. Ayıp değil ki kilolu olmak! Ama ben dünyada var olan büyük bir başarı ile geldiğim noktaya geldim. İlk ünlü olduğumda 20 sene önce 110kiloydum! Bu ne demek biliyor musun güzel kız! Şişmandım!! Ama ses aynı ses! Kadın aynı kadın! Güzellik çok önemli bir kavram deği! Allah’ımın bana bağışladığı ses ile hayatımı idam ediyorum ve her günüm için şükrediyorum! Kendimce kendime güzelim. Kimsenin onayına ihtiyaçım da yok” diye yazdı. </p>
2/2Işın Karaca’dan Merve Boluğur’a ağır gönderme
“Kimsenin güzelliğini yada zayıflığını kıskanacak halim yok çünkü o arada o zayıf ve müzik piyasasındaki bütün güzel kızlar benim gibi şarkı söyleme derdindeydi” diyen şarkıcı, “Sen ki geçmişinde marka yüzü olduğun ürünlerin her boyuttaki kadına satıldığını bilirken böyle talihsiz bir açıklama ile kendini baltalıyorsun! Şimdi sana zahmet elimdeki telefonu artık kenara koy! Kendine sana yalansız konuşacak 2-3 dost edin. Ve lütfen artık benim fotoğraflarımı vs paylaşma! Özürün kabahatinden büyük!! Kadının en büyük düşmanı hep kadındır! Ama ben sana söz veriyorum, o şarkıyı okuyacaksın ya! stüdyona gelip okutmaya ben yaptırayım. Sana iyiliğim dokunsun. İyilik bulaşıcıdır arkadaşlar. Unutmayın” notunu düştü.