Eser-Berfu Yenenler çiftinden hediye itirafları!
Eser-Berfu Yenenler çiftinden hediye itirafları! İşte detaylar...
Eser-Berfu Yenenler çifti, Ankara'daki Zan Towers lansmanına katıldı. Projenin etkinliğinde 'Çift Terapisi'ni sunan çift, reklam filminde de yer aldı.
Zeynel Abidin Nasıroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen lansman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Berfu Yenenler, "Çok sevdiğimiz bir aile. Zaten arkadaşlarımız. Güzel iş birliği oldu. Reklamımızda iyi. 'Çift Terapisi'nin bir kısmını oynadık, o da eğlenceli geçti. Eser'le YouTube programına başlayacağız. Onun heyecanı da var. Ev tadında bir format" dedi. Berfu Yenenler, "Sizin evde çiftin terapisti kim?" sorusuna, "Ben" derken araya giren Eser Yenenler, "Bence terapist sakinliği bende var. Terapist dinler" yanıtını verdi. Berfu Yenenler ise, "Fikri yok ama. Dinleyen insanın ekran süresi 24 saat olmaz" açıklamasını yaptı. Enerjisiyle ilgili Berfu Yenenler, "Mümkün değil. Zaten öyle bir çabası yok. Özellikle hastayken çok nazlı oluyor" derken Eser Yenenler, "Böyle telaşa gerek yok. Elektrikli araba benim, o dizel. Benim şarjım hızlı bitiyor. Sessiz ve sakinim" karşılığını verdi.
(Eser Yenenler, Zeynel Abidin Nasıroğlu, Berfu Yenenler)
OYUNCULUĞA YEŞİL IŞIK
Yeni evleri için Berfu Yenenler, "Her ay taşınmak istiyorum. Evi çok güzel yaptım" açıklamasını yaptı. Evlerinin anaokuluna benzediği iddialarına Berfu Yenenler, "Yalan. Evimiz neşeli... Her yerinden neşe fışkırıyor" diye konuştu. Dizi ve sinema teklifleri için Berfu Yenenler, "Olacak. Aşırı çalışıyorum. 30 yaşındayım, sektör için küçüğüm. 32-33-34 gibi yapacağım" dedi. Eser Yenenler, "Yazı enerjisi çok güzel. Bir sonraki adım bence kariyerde o" diyerek, eşine destek verdi.
ROMANTİK HEDİYE YAPMAKTAN BIKTIM
Eve gelen kargolarla ilgili Berfu Yenenler, "Eser'in daha çok kargosu geliyor. Ev siyah tişörtleri dolmuş" derken Eser Yenenler, "Haftada bir siyah tişört söylüyorum. Kargocularla akraba gibiyiz. Kargoları camdan atıyorlar. Kaynaştık artık" açıklamasını yaptı. Eser Yenenler'in 14 Şubat'taki doğum günü için Berfu Yenenler, "Romantik hediye yapmaktan bıktım. Hiçbir anlamı yok. Romantik hediye yapsam da okey, yapmasam da okey" ifadelerini kullandı. Aldığı tektaşın çok konuşulmasına Eser Yenenler, "Nazik parmaklarına o kadar yakıştı ki! Onu düşündüm. Onunla kaç siyah tişört alırım" diyerek, espri yaptı.