Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu bakın kiminle tatil yapıyor

Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu, tatil sezonunu Alaçatı'da açtı. Dizideki partneri Halil İbrahim Ceyhan ile aşk yaşadığı konuşulan Türkoğlu'nun tatile başka bir erkek arkadaşıyla çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Emanet dizisinin başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyor.

"ÖZEL HAYAT BİZE KALSIN"

Sıla Türkoğlu, partneriyle aşk yaşadığı yönündeki iddiaya, "İkimiz de oyunculuk kariyerimizin başındayız. Özel hayat bize özel kalsın. Bunlar konuşulmasın. İşimizle gündeme gelmek istiyoruz" cevabını vererek aşk iddiasını yalanlamamıştı.

Bütün bu gelişmelerin ardından Sıla Türkoğlu'nun yaz tatiline arkadaşı Serhat Doğaç ile birlikte çıktığı öne sürüldü.

İkilinin Alaçatı'da butik bir otelde kaldıkları iddia edildi. 

Sıla Türkoğlu ile Serhat Doğaç'ın arkadaş oldukları tahmin ediliyor.

Sıla Türkoğlu'nun yaz tatiline Halil İbrahim Ceyhan ile çıkmaması kafaları karıştırdı.

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999'da İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir'in güzel kızlarından biri olan üstüne üstülük bir de Bornovalı olan Sıla Türkoğlu, Ağlama Anne dizisi ile oyunculuğa başlamıştır.

Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu, üniversite eğitimi almadan oyunculuk dersleri almaya başlamış daha lise öğrencisi iken setlerde yer almıştır. Türkoğlu, bir süredir Emanet adlı dizide Seher karakterini canlandırıyor. 

Sıla Türkoğlu'nün dizideki partneri Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte olduğu konuşuluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.