Atını valeye veren birini görürseniz o benimdir! 

Bugüne kadar reyting rekorları kıran birçok dizide boy gösteren ekranların sevilen oyuncusu Oğuz Peçe, geçtiğimiz gün İstinyePark’da görüntülendi.

 

Son olarak “Temelli Misafir” isimli dizide büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu, bir yandan alışveriş yapıp mağazaları turlarken diğer yandan ise telefon trafiğiyle ilgilendi. 

Kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Oğuz Peçe, “Çekimler nasıl gidiyor?” sorusuna, “Çekimler çok yoğun, bugün alışverişe zaman ayırabildim. Özellikle binicilik derslerim çok güzel geçiyor. Yakında arabayla gezmeyi bırakıp atımla gezeceğim, valeye at veren birini görürseniz o benimdir” diyerek espirili yanıtlarıyla dikkat çekti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.