Yıllar sonra ilk kez! Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan’ın oğlu Rodin galada ortaya çıktı
Yıllar sonra ilk kez! Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan’ın oğlu Rodin galada ortaya çıktı. İşte detaylar...
Başrolünü üstlendiği “Bağlantı” filminin galasında maskülen tarzıyla büyük beğeni toplayan Belçim Bilgin, zarafeti ve duruşuyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.
Gecenin sürprizi ise Bilgin’in oğlu Rodin’den geldi. Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin’in 16 yaşındaki oğulları Rodin, annesini bu özel gecede yalnız bırakmadı. Uzun süredir kameralar karşısında görünmeyen Rodin, anne-oğulun birlikte poz verdiği anlarla ilgi odağı oldu.
Gecede duygularını paylaşan Belçim Bilgin, “Oğlumun yanımda olmasından dolayı çok heyecanlıyım. İlk galam gibi hissediyorum,” diyerek mutluluğunu dile getirdi.
Rodin ise “İkisi de mükemmel oyuncular. Annemi izlerken çok beğeniyorum, ikisiyle de gurur duyuyorum,” sözleriyle hem annesine hem de babasına övgüde bulundu. Kariyer planıyla ilgili sorulara ise “Futbolcu olmayı hedefliyorum. Şu anda Ayazağaspor’da oynuyorum. Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Allah nasip ederse profesyonel futbolcu olacağım,” yanıtını verdi.
Bilgin’in “B planında oyunculuk olabilir” sözlerine Rodin, “Anne baba olarak değil, kendim olarak bir yere ismim olsun istiyorum. Bu yüzden oyunculuk düşünmüyorum,” diyerek yanıt verdi.
Yeni projesi “Bereketli Topraklar” hakkında da konuşan Belçim Bilgin, rolüyle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Çok uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım. Zehra’yı oynarken hiç yüzmediğim sularda yüzdüm. Beni daha önce bilmediğim derinliklere götürdü. Her gün sete büyük bir heyecanla gidiyorum. Zehra, bugüne kadar canlandırdığım hiçbir karaktere benzemiyor. İnsanlar ‘iyi olmanın’ çabasız bir şey olduğunu düşünüyor ama ben bu çağda iyi olmanın çok zor olduğuna inanıyorum. Bu rol, tam da bu düşüncemle örtüşüyor,” dedi.
ADANA MUTFAĞI BENİ İNANILMAZ CEZBEDİYOR
Adana’da gerçekleşen çekimlerden de bahseden oyuncu, “Adana’ya aşık oldum. Çocukluğumda İskenderun’da iki buçuk yıl aşamıştık. Hatıralarımda küçük gezilerle kalan bir Adana vardı ama şimdi şehrin sürprizlerle dolu olduğunu gördüm. Tarihi, yemekleri, insanları ayrı güzel. Adana mutfağı beni inanılmaz cezbediyor. Her şey yerinde güzel; glütensiz beslendiğim için her şeyin tadına az da olsa bakıyorum,” diye konuştu.
ENGİN AKYÜREK OYUNCULUĞUNU ÇOK DERİNLEŞTİRMİŞ
Engin Akyürek ile ilk kez kamera karşısına geçtiğni belirten Bilgin, rol arkadaşı hakkında ise övgü dolu sözler söyledi: “Engin oyunculuğunu çok derinleştirmiş. Hayata karşı duruşu, felsefesi, insanlığıyla kariyerini bütünlük içinde ilerletiyor. Sette herkesle kurduğu ilişki çok özel. Böyle bir partnerle çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.”
Galada, Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Sevdiğim Sensin’in başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Helin Kandemir yan yana oturdu. İkili, 1 Kasım’da okuma provasına başlayacaklarını ve 3 Kasım’da Nevşehir’de sete çıkacaklarını açıkladı.