Yasak aşkları günlerce konuşulmuştu! Napoli dönüşü görüntülendiler

Dedikodulara rağmen ilişkilerinin yeni başladığını iddia eden Fatoş Altınbaş ve Burak Kaya, yakın dostlarının tepkisiyle karşılaşmıştı. Çift, bu nedenle herkesin gittiği Bodrum yerine bayram tatilini Napoli’de geçirdi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Geçen yıl cemiyete bomba gibi düşen yasak aşkın kahramanları Fatoş Altınbaş ve Burak Kaya, bayram tatilini meraklı gözlerden uzakta, İtalya’nın Napoli kentinde geçirdi. Her ikisinin de boşanmasıyla sonuçlanan yasak aşkı tüm dedikodulara rağmen inkar eden çift, verdikleri bir röportajda ilişkilerinin yeni başladığını iddia etmişti.

Herkesin tepkisini çeken bu açıklama sonrası Fatoş Altınbaş ve Burak Kaya, ilişkilerinin evliliğe doğru gittiğinin sinyalini vererek, tepkileri hafifletmeye çalışmıştı. Ancak dostları bu ihanete sessiz kalmadı. Çiftle görüşmeme kararı alan dostları, ikiliyi sosyal medyadan da takip etmeyi bıraktı. Bu nedenle cemiyetin yaz tatilinin uğrak noktası olan Bodrum’a gitmeye çekinen çift, gözlerden uzak bir tatili tercih etti. Napoli’de tatil yapan ikili, yine de yurda dönüşte görüntülenmekten kurtulamadı!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.