Vertus Paris mağazasını açtı

Gizemi ve asaletiyle farklı dünyalara kapı aralayan kokular; Nilgün Çolak'ın Vertus Paris işbirliği ile hazırladığı mum ve ortam kokuları koleksiyonunda hayat buldu.




 




 


 

 

1/8

Alona Kral-Ebru Öztürk

Uzun yıllardır İngiltere ve Türkiye’de farklı alanlardaki yatırım projelerine ev içi dekorasyon ürünlerini de eklemek üzere kolları sıvayan Çolak, bu alandaki ilk girişimini The Grand Tarabya Oteli’nde açtığı mağazayla gerçekleştirdi.

2/8

Hülya Kalyoncu

Dünyaca ünlü minyatür sanatçısı Murat Uçar’ın oda kokuları üzerine yaptığı minyatür performansı davetlilerin yoğun ilgisini gördü.

3/8

Nihan Akın

Ünlü isimler en çok mum alışverişi yaparken, yeni yıl hediye siparişlerini vermeyi de ihmal etmediler.

4/8

Nilgün Çolak-Sitare Kalyoncuoğlu

Mağazanın açılış davetine aralarında; Sitare Kalyoncuoğlu, Hülya Kalyoncu, Zeynep Toker, Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, İzzet Bayraktar, Melda Aksu, Selda Topal, Ebru Erbaş, Neşe Sapmaz, Jale İbrahimzade, Sevil Aslan, Seda Gür, Oya Anlar Onat, Nihan Mutlu, Ayla Turna, Sinem Üçkaya Us, Nihan Akın, Gül Ergi, Arzu Kunt, Ayla Türkmen ve Hülya Şendir, Tuğba ve Ali Akat, Mine ve Çetin Akat gibi çok sayıda isim katıldı.

5/8

Selda Topal

6/8

Gülçin Yılmaz izel-Nilgün Çolak

7/8

Nilgün Çolak

8/8

Zeynep Yılmaz-Nilgün Çolak-Melda Aksu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.