Sokak çocukları için sahneye çıktı

Türk sanat müziği sanatçısı Zehra Su Olgun, sokak hayvanları ve sokak çocukları için ilk kez bir gece kulübünde sahneye çıktı


1/3

Sokak çocukları için sahneye çıktı

Olgun'un önceki gece Verde Karaköy'de verdiği konseri şarkıcı Banu Zorlu ve modacı Cemil İpekçi de takip etti. Sahne boyunca Yeşilçam şarkılarına sahnesinde yer veren Zehra Su Olgun, bir ara kendisini izlemeye gelen Zorlu ve İpekçi'nin masasına gidip birlikte Fransızca şarkı söyledi.

2/3

Sokak çocukları için sahneye çıktı

Geçtiğimiz gün evde düşerek uyluk kemiğini kırdığı için sahneye çıkmayan Banu Zorlu, kendisine mikrofon uzatan Olgun'u kıramayarak oturduğu masadan şarkılarını seslendirdi.

3/3

Sokak çocukları için sahneye çıktı

Sanat hayatı boyunca ilk kez gece kulübünde sahneye çıktığını söyleyen Olgun, "Bu sahneden kazandığım parayı Taksim'de sokak hayvanlarına yemek pişiren ve ismini söylemek istemeyen bir teyzeye bağışlayacağım "dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.