ŞEYMA SUBAŞI VE ATASAY BULUŞTU HAYATINI TASARLADI

Şeyma Subaşı ve Atasay, işbirliklerini birbirinden özel tasarımlarla gözler önüne serdi.

Şeyma Subaşı, Atasay için tasarladığı Atasay X Şeyma Subaşı” kapsül koleksiyonunun tanıtımı önceki gün Aslı Tunca House’da gerçekleştirdi. Şeyma Subaşı’nın çocukluğundan beri esinlendiği ikonlar, Atasay işbirliği ile mücevherlere dönüştü. Subaşı’nın kendi hayatında izler taşıyan tasarımlar arasında vücut takıları, cuff formunda halhallar, kol mücevherleri, çoklu takılan kolyeler, halka küpeler, saç aksesuarları ve şahmeranlar yer aldı.  

 

Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer ve Şeyma Subaşı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete Acun Ilıcalı, Cihan Kamer, Dila Tarkan, İlknur Şeref, Kübra Açıl, Özlem Süer, Raisa & Vanessa, Selen Karadeniz, Yasemin Taciroğlu ve Zeynep Çarmıklı gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Şeyma Subaşı’yı eşi Acun Ilıcalı başka olmak üzere annesi ve ablası Kübra Açil yalnız bırakmadı. Bir dönem Eser Yenenler ve Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla adını duyuran stilist  Dila Tarkan, davete köpeğiyle katılarak renkli görüntüler sergiledi.

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şeyma Subaşı, Atasay ile işbirliğini şu sözlerle anlattı: “Biz Atasay (Kamer) ile zaten arkadaşız ama hiç yollarımız kesişmemişti. Onlar bana ‘Gençleşiyor ve dinamikleşiyoruz. Seni de bu gurubun içine sokmak istiyoruz’ deyince yok diyemedim. Bütün tasarımları birlikte tasarladık. Tüm parçalarda hayatımda beni etkileyen ikonlar var. Güneş, bumerang, yonca vs.”

 

Yakında Bebek’te açılışı gerçekleşecek olan kafeyle ilgili konuşan Subaşı, “Kafemiz Temmuz sonunda açılıyor. Normalde tanıtımı orada yapacaktık fakat hazır olmadığı için burayı tercih ettik. Dün yemeklerde tadım olarak ikinci denemeyi yaptık. Herkes çok beğenecek. Yenilebilir ve herkesin ağız tadına hitap eden yemekler yapıyoruz. Ekmekten süte her şeyi biz yapıyoruz” dedi.

 

Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer ise yaptığı konuşmada Şeyma Subaşı’nın fenomen kimliğine vurgu yaparak “Son yıllarda moda dünyasının en önemli beslenme ve ifade platformu olan Coachella festivalinin Türkiye’de dikkat çekmesinde büyük rol oynayan Şeyma Subaşı ile kapsül bir koleksiyon yapma kararı aldık. Sokak modasının Haute Couture podyumlarına etki ettiği, gösterişin değil özgünlüğün ön planda olduğu, kişinin kendisini ifade etme tarzı olan trendy ve zamansız tasarımların konuşulduğu bir dünyada bu trendin Türkiye’deki öncüsü olmak üzere birlikte yola çıktık. Şeyma Subaşı, uluslararası moda arenasında fenomen kimliği ile tanınan, gezdiği gördüğü yerler ve giydikleri yakından takip edilen bir isim. Mücevher sektörüne moda bakış açısıyla çok yenilikçi bir vizyon kazandıracağına inancımız tam” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.