Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, dün anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanır boşanmaz soluğu Bebek'teki kafesinde alan Şeyma Subaşı icra memurlarını kafesinde görünce ikinci şoku yaşadı

Acun Ilıcalı ile boşanması hakkındaki sorularını cevaplamak istemeyen Subaşı, icra konusunda da, "Bizimle alakası yok. Bizden eski olan mal sahibiyle alakalı bir durum. Kim olduğunu bilmiyorum" dedi. Ayşe Kucuroğlu'nun olduğunu muhabirler hatırlatınca, "Ayşe Kucuroğlu'nu tanırım, çokta severim. Onun olduğunu bilmiyordum" diye konuştu. 

Yaşananların ardından keyfi yerinde görünen Subaşı, “Melisa’nın karnı ağrıyormuş, o yüzden eve koşturmam lazım” diyerek aracıyla uzaklaştı. Mahkemenin ardından direk mekana giden Subaşı, "Burası benim ikinci bebeğim" diyerek sözlerini nokataladı. Mahkeme ardından Acun Ilıcalı ise Etiler Papermoon'da Arda Turan'la buluşarak yemek yedi.

1/2

Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok

<p><br></p>

2/2

Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok

<p><br></p>

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.