Ömür Gedik: Evden ayrıldım

Ferhat Göçer ile Ömür Gedik’in 11 yıllık aşklarının bittiği iddia edilmişti


1/3

Ömür Gedik: Evden ayrıldım

Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Gedik, iddiaları doğrulasa da çelişkili sözler sarf etti. Sevgilisi Ferhat Göçer’le ayrıldıklarını net bir dille söyleyen Gedik, ”Haber doğru ama nedenleri bende kalsın. Bir süre kendi evime geçip kafamı dinlemeye karar verdim” diye konuştu.

2/3

Ömür Gedik: Evden ayrıldım

Kendi evine geçmesinin Ferhat Göçer’le ortak kararı olup olmadığı sorulunca Gedik, ”Ben evden ayrıldım, kafamı dinlemeye karar verdim. Çözemediğimiz problemler vardı, bunların üzerine düşünmek için müsaade istedim” dedi.

3/3

Ömür Gedik: Evden ayrıldım

Ömür Gedik muhabirlerin, "Barış olur mu?" sorusunu, ”Hiç bilmiyorum. Ferhat beyi bulursanız sorarsınız ” diye cevaplayıp eski sevgilisine açık kapı bıraktı. (Milliyet-Umut Ünver)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.