Oğuzhan Yıldız'ın yeni filminin fragmanı yayınlandı

Roman kültürünün farklı bir bakış açısıyla beyazperdeye aktarıldığı “Rom (RomAn)” filminin ilk fragmanı yayınlandı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Oğuzhan Yıldız’ın üstlendiği filmin başrollerinde Ayçe Abana ve Anıl Çağlar Tel yer alıyor

Oğuzhan Yıldız’ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, Roman kültürünün renkli dünyası farklı bir bakış açısıyla beyaz perdeye aktardığı “Rom(RomAn)” filminin ilk fragmanı yayımlandı.

Hayatta istediklerini bulamayan, gelecekten beklentisi olmayan iki insanın müzik tutkuları ile birlikte yaşadıkları duygusal serüvenin anlatıldığı filmin başrollerinde Ayçe Abana ve Anıl Çağlar Tel yer alıyor.

Yürek burkan bir hikâye

Altı yaşından itibaren yetimhanede büyümüş bir Roman genci olan 21 yaşındaki Ali (ROM) ve eskiden ünlü bir virtüöz olan daha sonra oğlunun ölümü sonucu yaşam enerjisini kaybeden Leyla’nın hikayesinde, Oktay Oy, Tuncay Gençkalan, Aslı Bankoğlu, Mete Yağcı, Ersin Olgaç, Nilgün Kasapoğlu, Levent Aykul, Çetin Yeltekin, Alper Atak, Enes Külahçı, Nurhak Mine Söz, Adnan Mehmet Ali Aslan gibi isimler yer alıyor.

Film önce festivallerde sonra vizyonda gösterime girecek. Klasik müzik ve roman müziğini aynı çatıda buluşturan filmin müziklerini Türkiye'nin önemli film müziği bestecilerinden Yıldıray Gürgen yaparken, görüntü yönetmenliğini Cengiz Uzun ve Tarkan Ünlü üstlendi. YEF Media adına Mehmet Uzer ve Oğuzhan Yıldız filmin yapımcılığını üstleniyor.

1/1

Oğuzhan Yıldız'ın yeni filminin fragmanı yayınlandı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.