Oğlu için büyücü oldu! 

Ece Erken, oğlu Eymen ile beraber Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Anne oğul mağazaları gezerken dünyada fenomen olan Harry Potter filminin konsept eşyalarını satan bir mağazaya girdiler. Erken, mağaza içinde büyücü kıyafetini giyerken oğlu Eymen de o anları telefon ile çekmeye çalıştı. 

Çıkışta basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Ece Erken, geçtiğimiz hafta yaşadıkları denizin ortasında jetski  ile mahsur kaldıkları gün hakkında “Eymen bey yüzünden. Yunanistan’a kadar sürdü.” dedikten sonra Eymen araya girerek “Bana suçlama, sen dedin. Ben biraz geriye gidelim dedim.” diyerek annesine sitem etti. 

Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de sahibi olduğu restoranda geçtiğimiz ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

İddiaya göre Ece Erken'in öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi tarafından tehdit edilmiş ardından ortada bir miras kavgası olduğu ortaya çıkmıştı.

Ece Erken'in "Kardeşinin mallarına çökmüşsün" yorumuna ise eski eş Benan Kocadereli bir magazin programında program yorumcusuna gönderdiği öne sürülen mesaj ile karşılık vermişti. İddialara göre mesajda "Yok öyle bir şey, her şey bilgim dahilinde. Mal kaçırma değil onun adı. Her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi. Davalar da devam ediyor" ifadeleri yer alıyordu.   

Bu ifadeler üzerine Erken, Benan Kocadereli'den davacı olmuştu. Bunu hatırlatan muhabirlere ise Erken “Teşekkür ederim iyi akşamlar.” diyerek alışveriş yapmaya devam etti.  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.