Nişantaşı City's AVM'de ünlüler geçidi

Yaz sezonunun sona ermesinin ardından ünlü isimler yavaş yavaş İstanbul'a dönmeye başladı. Şenay Gürler, Ferit Aktuğ ve Derya Çavuşoğlu önceki gün Nişantaşı City's AVM'de Snob Magazin objektifine takıldı (Detaylar için oku tıklayın)


1/4

Nişantaşı City's AVM'de ünlüler geçidi

Çukur dizisi için geri sayıma geçen Gürler, Kasım ayında yeni bir tiyatro oyunu için kolları sıvadığını söyledi.

2/4

Nişantaşı City's AVM'de ünlüler geçidi

Ünlü oyuncu, yeni oyun hakkında "Tanrının Eli" isimli tiyatro oyunumuzun provaları başladı. Kasım ayında seyirciyle buluşacağız. Oynadığım karakter hakkında bilgi vermeyelim şimdilik, sürpriz olsun" açıklamasını yaptı.

3/4

Nişantaşı City's AVM'de ünlüler geçidi

Geçtiğimiz yılın fenomen dizilerinden ‘Ufak Tefek Cinayetler’de Taylan karakterinde rol alan Ferit Aktuğ önceki gün Nişantaşı City’s AVM'de yoğun telefon trafiği yaparken görüntülendi. Bu sezon yeniden farklı bir projeyle ekranlarda olacağını söyleyen oyuncu giyim tarzıyla tatil modundan çıkamamış gibiydi.

4/4

Nişantaşı City's AVM'de ünlüler geçidi

Oyuncu Bekir Aksoy’la evlendiği dönemde İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünü okuyan, oğlu Emir Berk’i doğurduktan sonrada okulunu donduran Derya Çavuşoğlu bu sene sonunda diplomalı psikolog olacağını söyledi. Bekir Aksoy’dan boşandıktan sonra tekrar dondurduğu üniversiteye geri dönen Derya Çavuşoğlu, "Kısmetse bu yıl psikoloji bölümünü bitiriyorum. Evlilik nedeniyle ara vermiştim. Asla pişman değilim. Evlilikten bana bahşettiği güzel evladım Emir Berk var. Bu yıl ana okuluna başlıyor ve ben onun yanında olmak istiyorum. Psikolojiyi seviyorum ve bu branşta hayatıma yön vereceğim. Psikolojim iyidir." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.