Melis Kar yalnız kadınlar için söyledi

Son dönemin dikkat çeken sanatçılarından Melis Kar, Alfa 7 Müzik ve DMC ortak yapımıyla çıkan ve üç parçadan oluşan yeni Maxi Single’ın ilk parçası ‘Everest’ için klip çekti. Klip, 15 Şubat’ta tüm dijital platformlarda yayında olacak

Yönetmenliğini Emrah Özbilen’in üstlendiği ve çekimi Ümraniye Platoları’nda gerçekleştirilen ‘Everest’, dijital çağda yaşanan ilişkilerin dinamiklerine dikkat çeken motiflerle bir kadının ayrılık sürecinde kendini onarmasını konu ediyor.  

Genç sanatçının yeni yıldaki ilk çıkış parçası ‘Everest’in söz ve bestesi kendisine ait. Aranjeleri Berk Kirtiş’e ait maxi single, parça sırası gereği ayrılıktan yeniden aşkı bulmaya uzanan kısa bir öykü tadında. Everest’i sırasıyla ‘Poz” ve ‘Konu Kapanmıştır’ parçaları takip edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.