Linet 5 dilde şarkı söyledi

Şarkıcı Linet, birbirinden güzel şarkılarıyla Antalya Jolly Joker sahnesinde hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. "Hatıram Olsun" parçası ile çıktığı Antalya Jolly Joker'de sevenlerinden büyük beğeni toplayan güzel şarkıcıya hayranları da hep bir ağızdan şarkılarını seslendirerek eşlik etti

Yaklaşık bin kişinin katıldığı konser salonunda Linet unutulmaz dakikalara imza atarken, sevenleri de bu anları cep telefonu kameraları ile kayda alarak ölümsüzleştirdi.

Konserinin sonlarına doğru yoğun istek üzerine ''İsyan'' adlı parçayı 5 dilde peş peşe söyleyerek hayranlarına sürpriz yapan Linet, "Sıkılmadıysanız 3-4 dilde daha söyleyebilirim" sözleri ile geçtiğimiz hafta yaptığı "playback"çıkışına adeta nazire yaptı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.