Geceye Demet Akbağ, Oya Başar, Emel Müftüoğlu, Nevra Serezli, Oktay Kaynarca, Meltem Cumbul, Saba Tümer, Atilla Atasoy, Volkan Severcan, Ceyhun-Begüm Fersoy, Mustafa Denizli, Hıncal Uluç, Begüm Öner, Fulden Akyürek, İlkin Tüfekçi, Bestemsu Özdemir, Sedef İybar, Aydan Şener, Cihat Tamer, Nedim Saban, Orçun Kaptan, Damla Cercisoğlu, Gülgün Çavuşoğlu, Nazife Aksoy katıldı.
Büyük beğeni toplayan oyunun finalinde tüm izleyiciler Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’u dakikalarca alkışladı. Peter Quilter’in orijinal hikayesinden Zeynep Anacan’ın çevirisi, Serkan Budak’ın uyarlaması ve yönetmenliği ile sahnelenecek ‘Kalpten Kalbe’nin yapımcılığı Epizot Görsel Sanatlar’a, müzik direktörlüğü ise Metin Özülkü’ye ait.
Geceye arkadaşlar ile katılan Demet Akbağ, " Uzun süredir tiyatro oyunu izlemiyordum. Onun heyecanı içerisindeyim. İkisi de sevdiğim arkadaşlarım." derken meslektaşı Oktay Kaynarca ise " Bende ilk defa seyredeceğim bu oyunu. Mümkün olduğunca bütün arkadaşlarımız destek vermek için burada olmayı tercih ettik." dedi.
Geçtiğimiz haftalarda adı Yağız İzgül ile adı aşk haberlerine karışan oyuncu Bestemsu Özdemir'de tiyatro oyununu seyretmeye gelenler arasındaydı. Konu hakkında açıklık getiren Özdemir, "Yağız benim sevgilim değil. Hiç olmadı biz arkadaşız. Sadece mekana girerken elimden tuttu. Adamada yazık, benim yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var. Şuan cicim aylarındayız." şeklinde konuştu.
Mustafa Denizli-Oktay Kaynarca
Hıncal Uluç-Oya Başar
Begüm Fersoy-Ceyhun Fersoy
Saba Tümer
Emel Müftüoğlu
Nevra Serezli-Oya Başar-Nedim Saban