İnci Gold Sevgililer Günü için göz kamaştıran alternatifler sunuyor 

İnci Gold, Sevgililer Günü için tasarladığı ürünleriyle aşkın en özel anlarını mücevherlere taşıyor ve sevginizi taçlandıracak en özel tasarımlarını sizlere sunuyor.

İnci Gold, romantizmin ve tutkunun sembolü olan Sevgililer Günü için kişiye özel tasarlanabilir mücevherleriyle aşkınızın en özel anını taçlandıracak. İnci Gold’un kişiye özel tasarlanabilir Sevgililer Günü özel koleksiyonu, aşkın ve sevginin en özel anlarını simgeleyen detaylarla bezenmiş.

 

ZARİF KOMBİNASYON 

İnci Gold web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kişiye özel tasarlanabilir her parça, incelikli işçilik ve özel taşların zarif kombinasyonuyla dikkat çekiyor. Yüzükler, küpeler, kolyeler ve bileklikler herkese hitap edecek seçenekler sunuyor.  

AŞKIN İNCİSİNDEN ALTIN DOKUNUŞLAR 

İnci Gold, sevgi dolu bir jest arayanlara özel bir hediye sunma fırsatı veriyor. Bu koleksiyonda her tasarım aşkınızın eşsiz sembolü olmayı hedefliyor.

30 yılı aşkın üretim tecrübesi ve teknoloji yatırımlarıyla sektöründe öncü olan İnci Gold, yaklaşık 1500 farklı model arasından seçilen ürünün taş ve altın rengini, ayarını ölçüsünü tasarlayıp son halini çeşitli açılardan görerek satın alma fırsatı sağlıyor. İnci Gold’un benzersiz tasarımlarıyla Sevgililer Günü hediyenize kişiye özel dokunuşlarla yüzleri güldürüyor.  

 

Sevgililer Günü’nü unutmaz kılacak bu özel tasarımlar, İnci Gold’un web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kullanıcılarına her renkte ve her desende sayısız seçenekle sunuluyor. 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.