İhanet iddiasının ardından ilk kez konuştu

Ajda Pekkan, geçtiğimiz ay 2012'den beri aşk yaşadığı Bülent Çavuşoğlu ile ayrıldı. İddialara göre; sosyetik iş insanı, Pekkan'ın yanında çalışan sarışın bir güzelle yasak aşk yaşamıştı. İhanet şokundan sonra Bodrum'da kafa dağıtan Pekkan, konu hakkında ilk kez konuştu

Morali bozuk olduğu dikkatlerden kaçmayan 74 yaşındaki sanatçı, "Şu an hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor!" yanıtını vererek ihaneti ilk kez itiraf etmiş oldu. 

Yıllardır evli olduğu halde Ajda Pekkan'la aşk yaşayan Bülent Çavuşoğlu, 2 yıl önce eşiyle anlaşmalı olarak boşanmıştı. 

1/1

İhanet iddiasının ardından ilk kez konuştu

<p><br></p>

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.