Haluk Levent, Neslican Tay'ı unutmadı

Vadi Açıkhava, U.S Polo ASSN. Açıkhava Konserler serisinin finalini Haluk Levent ile gerçekleştirdi. Türk Rock müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Neslican Tay'ı konser esnasında anmayı ihmal etmedi (Detaylar için oku tıklayın)


1/4

Haluk Levent, Neslican Tay'ı unutmadı

Yıllardır kendisine sahnede eşlik eden ekibinin açılış yaptığı konsere 'Kaçış' ve 'Ankara' ile başlangıç yapan Haluk Levent, 'Deliler' cover’ı ile performansına devam etti. ‘Deniz Üstü Köpürür’ ve 'Muğla' türküsünü de seslendiren Levent’e zeybekler eşlik etti.

2/4

Haluk Levent, Neslican Tay'ı unutmadı

Yüksek sahne enerji ile bir dakika boyunca yerinde duramayan Levent, seyircilerin arasına girerek, hem şarkı söyledi hem de selfie çektirmeyi ihmal etmedi. Levent, ‘Uzun ince bir yoldayım’ı binlerce hayranı ile piyano eşliğinde söyledi.

3/4

Haluk Levent, Neslican Tay'ı unutmadı

Kanser mücadelesine geçtiğimiz günlerde yenik düşen Neslican Tay için 'Elfida' şarkısını söyleyen Haluk Levent hem ağladı, hem de sevenlerini ağlattı.

4/4

Haluk Levent, Neslican Tay'ı unutmadı

10 yeni şarkısının yer aldığı 15. albümü ‘Tam Bana Göre’yi Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle yayınlayan Haluk Levent, geçtiğimiz yaz Türkiye’nin pek çok yerinde konserler verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.