1/4
Emel Sayın: Dua ederim, namaz kılarım
Sahneye çıkmadan önce toteminden bahseden ünlü sanatçı, "Dua ederim, namaz kılarım. Annem bana küçük bir bebek hediye edip 'Bunu yanından hiç ayırma' demişti. Bebeğin adını Alican koydum. Yıllarca Alican'ı mikrofonun üzerine koydum. Böylece annemi hatırlıyorum." ifadelerini kullandı.
2/4
Emel Sayın: Dua ederim, namaz kılarım
Turne işlerinden dolayı yoğun bir tempoda olduğunu söyleyen Sayın, ”Bu yaz turnelerimiz var. ‘Başrolde Emel Sayın” adı altında. Konserler dışında yapmak istediğim şeylere vakit bulamıyorum. Kitap çıkarma durumum var. O çok askıda kaldı. Bir single da çıkarmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
3/4
Emel Sayın: Dua ederim, namaz kılarım
"Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna Sayın, ”Bu soru bana daha öncede soruldu. Ama önce bir kitap meydana gelsin ondan sonra ona bağlı olarak herhalde bir şeyler olacak” diyerek kafaları karıştırdı. Sayın, "Burcu Biricik'in kendisini canlandırabileceğini de sözlerine ekledi.
4/4
Emel Sayın: Dua ederim, namaz kılarım
Emel Sayın, sahnede kulakların pasını sildi.