Büşra Pekin: Anne ve babama sarılamadım

Oyuncu Büşra Pekin, önceki gün Etiler'de arkadaşlarıyla yemekteydi. Görüntülendiğini fark eden oyuncu, hemen masasından kalkarak muhabirlerin yanına geldi. Bir hayli keyifli olan Pekin, pandemi süreci, sosyal medya yasağı ve verdiği kilolar hakkında konuştu

Pandemi boyunca ailesinden uzak kalan oyuncu, "Geçtiğimiz günlerde ailemin yanına gittim, pandemi süresinde çok ayrı kaldık. Çok şükür sağlıkla onlara kavuştum. Tabii ki anneme ve babama sarılamadım, mesafeli olmak zorunda kaldım" dedi.

İzmir'e uçak kullanarak gittiğini belirten Pekin, "Hava yolları çok güzel önlemler almıştı, ben gece uçağına bindiğim için pek kalabalık yoktu. Dönüşte de arabamla geldim" dedi.

1/3

Büşra Pekin: Anne ve babama sarılamadım

Sosyal medya da çektiği videolar ile çok konuşulan Pekin, "Pandemi döneminde hepimiz evimizde kaldık. Vakit geçsin diye video çekmeye başladım. Kendim prodüksiyon yaptım ve insanların hoşuna gitti" şeklinde konuştu.

2/3

Büşra Pekin: Anne ve babama sarılamadım

TikTok'un Amerika'da ve Hindistan'da yasaklanması konusuna da değinen oyuncu, "Benim için önemli olan kullanmak değil, insanlara ulaşabilmek. Ben üretmeye devam ederim, uygulamanın sadece adı değişir" dedi.

3/3

Büşra Pekin: Anne ve babama sarılamadım

Sosyal medyanın denetime girmesi hakkında da konuşan oyuncu, "Ben neden düzenleme yapılıyor bilmiyorum. Ancak en doğrusu neyse ben ona uyum sağlamaya hazırım" dedi. Verdiği kilolar ile dikkat çeken güzel oyuncu, "Artık kilo vermeyeceğim, bu kilomu koruyacağım. Sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı yaptım, sağlığım hep ön planda olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.