Burcu Esmersoy 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL'ye aldı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Bodrum'da yeni ev satın adlı. Esmersoy'un 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL'ye aldığı öğrenildi.

Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında hayat bulan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences, bu yaz izole ve güvenli bir tatil geçirmek isteyen ünlü simaların da gözde adresi oldu. Burcu Esmersoy da,  Caresse The Residences-Bodrum’da yeni ev satın adlı. 1+1 dairelerden satın alan Esmersoy'a yapılan indirim dudak uçuklattı. Ünlü sunucu, 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL'ye aldığı öğrenildi. 

1/2

Burcu Esmersoy 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL'ye aldı

Sarışın ve renkli gözlü olduğu için kendisini güneşe benzeterek “Sunny” ismini takan komşuları ile de çok iyi anlaşan Burcu Esmersoy, komşuları ile sık sık bir araya geliyor.

2/2

Burcu Esmersoy 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL'ye aldı

<p><br></p>

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.