1/4
Aykübe Albere gözyaşlarını tutamadı
Pembe ışıltılı kostümü ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan genç isim, bu özel gecede kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek, "Benim için güzel bir yolculuk başladı ve beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Şu an çok heyecanlıyım. Şarkım çıkalı 3 hafta oldu ama ben bugün sizlerin varlığıyla daha çok farkına vardım. Çok mutluyum. İyi ki geldiniz" sözleriyle mutluluğunu özetledi.
2/4
Aykübe Albere gözyaşlarını tutamadı
Türk pop müziğinin yeni yıldızı olmaya aday Aybüke Albere'yi lansman gecesinde izlemeye gelenler arasında; Berkay, Ece Seçkin, Cem Belevi ve sevgilisi Zehra Yılmaz, Berkcan Güven, Meltem Fıratlı, Özden Bora, Uğur Etiler, Yavuz Hakan Tok ve yakın dostları vardı.
3/4
Aykübe Albere gözyaşlarını tutamadı
Gecenin ilerleyen saatlerinde Hasan Bilal Oğuz'un sahibi olduğu Bon Production şirketinin menajerliğini ve yapımcılığını üstlendiği üç isim Okan Bayülgen, Edis ve Aybüke Albere'nin masabaşı sohbeti ise katılımcılara farklı ve unutulmayacak bir deneyim yaşattı. Sohbet esnasında çok değerli iki insan Okan Bayülgen ve Edis'in arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aybüke, gözyaşlarını tutamadı ve duygusal anlar yaşandı.
4/4
Aykübe Albere gözyaşlarını tutamadı
Aybüke Albere