Aşıklar İzmir'de kamp kurdular

Bir yılı aşkın süredir birliktelik yaşayan Açelya Topaloğlu-Kenan Acar çifti yaz tatilini İzmir'de geçiriyor. İkili, koronavirüsten korunup, rahat bir tatil geçirmek için bu yıl kamp kurmayı tercih ettiler

İlişkilerini Snob Magazin'in ortaya çıkardığı Açelya Topaloğlu ve Kenan Acar çifti, normalleşme adımlarının atılmasının ardından İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e gitti.

1/4

Aşıklar İzmir'de kamp kurdular

Korona virüsten korunmak için Çeşme yakınlarında kamp kurup, doğayla iç içe bir tatil geçiren Topaloğlu ve Acar, çadırın önünde objektiflere mutluluk pozu verdi.

2/4

Aşıklar İzmir'de kamp kurdular

Sezonun yorgunluğunu Ege'de atan ünlü çift, romantik bir tatil geçiriyor.

3/4

Aşıklar İzmir'de kamp kurdular

Serenay Aktaş'la birlikteliği geçen yıl biten Kenan Acar, kısa süre sonra Açelya Topaloğlu'yla flört etmeye başlamıştı.

4/4

Aşıklar İzmir'de kamp kurdular

Açelya Topaloğlu ve Kenan Acar çifti ilk kez Nişantaşı'nda Snob Magazin objektifine takılmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.