Kızılcık Şerbeti'nde yer alan Feyza Civelek, Galataport İstanbul’da görüntülendi.
Mağazaları gezerej alışveriş yapan Civelek, alışveriş alışkanlıklarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Civelek, alışverişe olan düşkünlüğünü anlatırken, “Alışverişe çok para harcarım, eskiden her gün 8 veya 10 kargom gelirdi. Bulup beğendiğim her şeyi alırdım. Bu sadece kıyafet için geçerli değil teknolojik bir ürünü de beğendiysem alıyordum.” dedi.
ODAMDAKİ KALABALIĞI SEVİYORUM
Evindeki oda hakkında da konuşan oyuncu, “Benim evdeki odam her taraf kıyafet doludur. Çok kıyafetim vardır. Ben odamdaki o kalabalığı seviyorum çünkü. Annem kızar arada bana burası ne böyle diye.” ifadelerini kullandı.
KENDİME ALIRKEN BİLE TANE DAHA ALIRIM HEDİYE ETMEK İÇİN
Civelek, kıyafetlerini paylaşma konusundaki yaklaşımını ise şu sözlerle anlattı: “Kendi giydiklerimi insanlara vermeyi çok sevmem ama beğendiğimden bir tane daha alırım onu insanlara hediye ederim. Bir çok sosyal yardımlaşma projesinde de var olmaya çalışırım hep.”