Eski Survivor yarışmacısının acı günü

Daha önce iki kere Survivor'a katılan Merve Aydın, aldığı acı haberle yıkıldı. İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da 2013 yılında 3., 2015 yılında ise 2. olan Merve Aydın, annesini kaybetti.

2018 yılında Mehmet Akif Filiz ile evlenen Merve Aydın, bir süredir kanser tedavisi gören annesiyle ilgileniyordu.

Dün akşam acı haberi duyuran Aydın, "Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi. 

Cenaze bilgilerini de paylaşan Aydın, "Canım annemin cenazesi bugün Albayrak Camii'nde öğle namazını takiben kılınacaktır. Kayaşehir Şamlar Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerini kullandı.

Yarışma sonrası çeşitli estetik operasyonlar geçiren 31 yaşındaki Merve Aydın, değişimiyle sosyal medyada dikkat çekiyor. 

Instagram'da 780 bini aşkın takipçisi bulunan Merve Aydın'ın yüzündeki değişiklik sevenlerini şaşırttı.

2018 yılında Mehmet Akif Filiz ile evlenen Merve Aydın'ın bu evlilikten bir çocuğu bulunuyor.

Merve Aydın, 21 Ağustos 2019'da ''MERVE AYDIN SPOR OKULU'' adı altında birçok branşın yer aldığı bir spor okulu açmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.