Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç cephesinde şaşırtan gelişmeler

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanıyor. Özdemir, eşinin vizyona girecek 'Özür Dilerim' filminin önüne geçmemek için boşanma dilekçesini önümüzdeki günlerde mahkemeye sunacak

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un evliliği yedi ay sürdü. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerinde kriz yaşayan çift, aşklarına ikinci şansı vermesine rağmen, başarılı olamadı. Şarkıcıyla yaşadığı Levent'teki evlerine geri dönen oyuncu, önceki gün eşyalarını alması için nakliyecileri gönderdi. İkili, evliliklerini tamamen bitirmiş oldu.

Özdemir, mayıs ayı sonuna kadar rol aldığı dizinin çekimlerinin yapıldığı Anadolu yakasında bir otelde kalacak. Oyuncu, boşanma dilekçesini ise şarkıcının 'Özür Dilerim' filminin önüne geçmemesi için, önümüzdeki günlerde mahkemeye sunacak. Özdemir, önceki gün Koç'un başrolünü oynadığı filminin galasına da katılmadı. Özdemir, Zekeriaköy'deki evinin tadilatı bitince orada yaşamaya başlayacak.

Demet ÖzdemirOğuzhan Koçboşanma

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.