Alışverişe İç Çamaşırlarıyla Geldi

Ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in kısa süre aşk yaşadığı Julia Fox, market tarzıyla sosyal medyayı salladı. İç çamaşırı üstüne denim ceket giyerek markete gelen modelin bu halini görenler gözlerine inanamadı. İşte o kareler...

Magazin 16.05.2022, 14:07 16.05.2022, 15:12 arif hür
Alışverişe İç Çamaşırlarıyla Geldi

Kanye West'in ile yaşadığı kısa süreli aşktan sonra dikkatleri üzerine çeken Julia Fox, iddialı tarzıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Julia Fox son olarak market stiliyle dikkat çekti.

İç çamaşırı üstüne denim ceket giyerek eline denim çanta alan ve ayağına da denim bir bot tercih eden ünlü model tüm dikkatleri üzerinde topladı.

YORUM YAĞDI

Ünlü modelin bu halini görenler, "Pantolonu elinde kalmış"  ve "Haber olmak için böyle giyinmiş" yorumlarında bulundu.

KİMSEYİ UMURSAMADI

Julia Fox, çevredekilerin şaşkın bakışlarını umursamadı. Fox, alışverişini arabasına yükleyip evinin yolunu tuttu.

JULİA FOX KİMDİR?
Julia Fox, 1990 doğumlu İtalyan-Amerikalı aktris ve film yapımcısıdır.

Fox , İtalya'nın Milano kentinde, İtalyan bir anne ve Amerikalı bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi.

Julisa Fox Filmografi
Film

Yıl    Film   Rol   
2018    Büyük Amerikan Çamur Güreşi    Gelin    
2019    Kesilmemiş Taşlar    Julia De Flore   
2020    Kukla    Julia    
2021    PVT Sohbet    Kızıl    
2021    Ani Hareket Yok    vanessa capelli   

Televizyon
Yıl    Film   Rol
2020    Bir Neden İçin Hareket Etmek    Titania / Hippolyta    

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı kim seslendirmeli?
Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı kim seslendirmeli?
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Fenerbahçe 13 29
2. Galatasaray 13 27
3. Adana Demirspor 13 24
4. Konyaspor 14 24
5. Başakşehir 13 24
6. Kayserispor 14 23
7. Trabzonspor 13 23
8. Beşiktaş 13 22
9. Alanyaspor 14 17
10. Gaziantep FK 13 16
11. Antalyaspor 12 16
12. Giresunspor 13 15
13. Kasımpaşa 13 15
14. Hatayspor 13 14
15. Karagümrük 13 13
16. Ankaragücü 13 13
17. Sivasspor 14 11
18. İstanbulspor 13 8
19. Ümraniye 13 7
Takımlar O P
1. Eyüpspor 16 37
2. Rizespor 14 25
3. Pendikspor 14 25
4. Keçiörengücü 14 25
5. Boluspor 14 25
6. Samsunspor 14 24
7. Manisa FK 14 23
8. Bodrumspor 14 22
9. Bandırmaspor 14 21
10. Sakaryaspor 15 19
11. Altay 14 18
12. Adanaspor 14 17
13. Göztepe 13 17
14. Tuzlaspor 15 16
15. Erzurumspor 14 14
16. Altınordu 14 12
17. Ö.K Yeni Malatya 15 11
18. Gençlerbirliği 14 7
19. Denizlispor 14 6
Takımlar O P
1. Arsenal 14 37
2. M.City 14 32
3. Newcastle 15 30
4. Tottenham 15 29
5. M. United 14 26
6. Liverpool 14 22
7. Brighton 14 21
8. Chelsea 14 21
9. Fulham 15 19
10. Brentford 15 19
11. Crystal Palace 14 19
12. Aston Villa 15 18
13. Leicester City 15 17
14. Bournemouth 15 16
15. Leeds United 14 15
16. West Ham United 15 14
17. Everton 15 14
18. Nottingham Forest 15 13
19. Southampton 15 12
20. Wolves 15 10
Takımlar O P
1. Barcelona 14 37
2. Real Madrid 14 35
3. Real Sociedad 14 26
4. Athletic Bilbao 14 24
5. Atletico Madrid 14 24
6. Real Betis 14 24
7. Osasuna 14 23
8. Rayo Vallecano 14 22
9. Villarreal 14 21
10. Valencia 14 19
11. Mallorca 14 19
12. Real Valladolid 14 17
13. Girona 14 16
14. Almeria 14 16
15. Getafe 14 14
16. Espanyol 14 12
17. Celta Vigo 14 12
18. Sevilla 14 11
19. Cadiz 14 11
20. Elche 14 4