Alışverişe İç Çamaşırlarıyla Geldi

Ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in kısa süre aşk yaşadığı Julia Fox, market tarzıyla sosyal medyayı salladı. İç çamaşırı üstüne denim ceket giyerek markete gelen modelin bu halini görenler gözlerine inanamadı. İşte o kareler...

Magazin 16.05.2022, 14:07 16.05.2022, 15:12 arif hür
Alışverişe İç Çamaşırlarıyla Geldi

Kanye West'in ile yaşadığı kısa süreli aşktan sonra dikkatleri üzerine çeken Julia Fox, iddialı tarzıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Julia Fox son olarak market stiliyle dikkat çekti.

İç çamaşırı üstüne denim ceket giyerek eline denim çanta alan ve ayağına da denim bir bot tercih eden ünlü model tüm dikkatleri üzerinde topladı.

YORUM YAĞDI

Ünlü modelin bu halini görenler, "Pantolonu elinde kalmış"  ve "Haber olmak için böyle giyinmiş" yorumlarında bulundu.

KİMSEYİ UMURSAMADI

Julia Fox, çevredekilerin şaşkın bakışlarını umursamadı. Fox, alışverişini arabasına yükleyip evinin yolunu tuttu.

JULİA FOX KİMDİR?
Julia Fox, 1990 doğumlu İtalyan-Amerikalı aktris ve film yapımcısıdır.

Fox , İtalya'nın Milano kentinde, İtalyan bir anne ve Amerikalı bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi.

Julisa Fox Filmografi
Film

Yıl    Film   Rol   
2018    Büyük Amerikan Çamur Güreşi    Gelin    
2019    Kesilmemiş Taşlar    Julia De Flore   
2020    Kukla    Julia    
2021    PVT Sohbet    Kızıl    
2021    Ani Hareket Yok    vanessa capelli   

Televizyon
Yıl    Film   Rol
2020    Bir Neden İçin Hareket Etmek    Titania / Hippolyta    

Yorumlar (0)
23
açık
Günün Anketi Tümü
Sizce hangi çift evliliğe daha yakın?
Sizce hangi çift evliliğe daha yakın?
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Trabzonspor 38 81
2. Fenerbahçe 38 73
3. Konyaspor 38 68
4. Başakşehir 38 65
5. Alanyaspor 38 64
6. Beşiktaş 38 59
7. Antalyaspor 38 59
8. Karagümrük 38 57
9. Adana Demirspor 38 55
10. Sivasspor 38 54
11. Kasımpaşa 38 53
12. Hatayspor 38 53
13. Galatasaray 38 52
14. Kayserispor 38 47
15. Gaziantep FK 38 46
16. Giresunspor 38 45
17. Rizespor 38 36
18. Altay 38 34
19. Göztepe 38 28
20. Ö.K Yeni Malatya 38 20
Takımlar O P
1. Ankaragücü 36 70
2. Ümraniye 36 70
3. Bandırmaspor 36 62
4. İstanbulspor 36 60
5. Erzurumspor 36 58
6. Eyüpspor 36 57
7. Samsunspor 36 51
8. Boluspor 36 50
9. Manisa Futbol Kulübü 36 49
10. Tuzlaspor 36 49
11. Denizlispor 36 49
12. Keçiörengücü 36 48
13. Gençlerbirliği 36 48
14. Altınordu 36 45
15. Adanaspor 36 45
16. Kocaelispor 36 44
17. Bursaspor 36 44
18. Menemen Belediyespor 36 38
19. Balıkesirspor 36 12
Takımlar O P
1. M.City 38 93
2. Liverpool 38 92
3. Chelsea 38 74
4. Tottenham 38 71
5. Arsenal 38 69
6. M. United 38 58
7. West Ham United 38 56
8. Leicester City 38 52
9. Brighton 38 51
10. Wolverhampton Wanderers 38 51
11. Newcastle 38 49
12. Crystal Palace 38 48
13. Brentford 38 46
14. Aston Villa 38 45
15. Southampton 38 40
16. Everton 38 39
17. Leeds United 38 38
18. Burnley 38 35
19. Watford 38 23
20. Norwich City 38 22
Takımlar O P
1. Real Madrid 38 86
2. Barcelona 38 73
3. Atletico Madrid 38 71
4. Sevilla 38 70
5. Real Betis 38 65
6. Real Sociedad 38 62
7. Villarreal 38 59
8. Athletic Bilbao 38 55
9. Valencia 38 48
10. Osasuna 38 47
11. Celta Vigo 38 46
12. Rayo Vallecano 38 42
13. Elche 38 42
14. Espanyol 38 42
15. Getafe 38 39
16. Mallorca 38 39
17. Cadiz 38 39
18. Granada 38 38
19. Levante 38 35
20. Deportivo Alaves 38 31